Stadsboerderij Kortrijk vzw

Korte keten - lokale handel - biolandbouw

Lokaalmarkt Heule

Lokaalmarkt is boerenmarkt, bar en kinderatelier ineen. Het concept bestond al in Deerlijk, Roeselare, Aalst en Brugge, en sinds 23 maart 2019 dus ook in Heule.

Met de vrijwilligers van de vzw houden we de bar open en organiseren we de kinderanimatie. De coördinatie van de markt zelf besteden we uit aan 'boer Oli', de zaakvoerder van Stadsboerderij Kortrijk cvba, die in bijberoep dus marktorganisator geworden is.

Samen met enkele van 'de Musters' - de jonge starters die onderdak vinden in de oude Site Demeestere in Heule - hebben we een overdekte bar gebouwd. Wie al eens naar Eule Markt kwam, weet namelijk dat het 'redelijk fris' kan zijn in die loods. Maar geen nood dus: er is voor warme gezelligheid gezorgd.

Zie lokaalmarkt.be voor alle info over het marktconcept, de standhouders en hun aanbod, en volg de Facebookpagina van Lokaalmarkt Heule voor alle tips, aankondigingen en andere nieuwtjes.

Lokaalmarkt Heule in het nieuws:

We realiseren de markt met steun van het Fonds Duurzaam Materialen- en Energiebeheer & BBL in het kader van de oproep 'Gemeente voor de Toekomst', en van Stad Kortrijk..