Welkom bij Stadsboerderij Kortrijk vzw.

Verschenen op 25 februari 2023

Tracy, onze nieuwe coördinator

Een ideeënfontein en een bruggenbouwer, dat is onze nieuwe collega Tracy. Zij leidt voortaan de organisatie van Lokaalmarkt in goede banen. Ze studeerde kmo-management aan Hogent en is gebeten door sociaal ondernemerschap. Al je suggesties en opmerkingen mag je aan haar toevertrouwen. Bij deze willen we Olivier nog eens heel hard bedanken voor zijn jarenlange tomeloze inzet voor Lokaalmarkt en zijn passie voor de korte keten. Merci!

Tracy Cheng is in Hongkong geboren en kwam op haar achttiende naar België. Ze studeerde kmo-management in Gent. Tot voor kort woonde ze in Gent en nu in Kortrijk. Zij is oprichtster van Happy Nana, waarmee ze nieuw leven geeft aan voedseloverschotten. In het bijzonder recycleert zij bananen tot veganistisch bananenbrood. Zij werkt op bestelling en werkt ook samen met koffiebar deDingen in de Budastraat in Kortrijk. Ze is getrouwd en mama van twee kindjes van drie en één jaar oud. Haar man helpt mee voor de administratie.

"Het is vooral sinds ik mama ben, dat ik mij bewuster ben geworden van voeding. Ik vind het verhaal van de Lokaalmarkt heel interessant. Een Lokaalmarkt brengt de consument rechtstreeks in contact met de (voedsel)producent. Toen ik hoorde dat men een nieuwe coördinator zocht, was ik meteen geïnteresseerd. Ik zie het helemaal zitten!"