Welkom bij Stadsboerderij Kortrijk vzw.

Over ons

Vrijwilligers welkom!

Wij zijn een vzw die volledig op vrijwilligers draait. Enerzijds hebben we een bestuursploegje: de mensen die de beslissingen nemen en zorgen voor de 'dagelijkse werking'. Anderzijds kunnen we op de hulp van een ploegje 'losse' vrijwilligers rekenen. Vooral op Lokaalmarkt Heule kunnen we die goed gebruiken. En het is ook gezellig, want na de markt eten we nog allemaal samen.

Er is ook een winkel met de naam Stadsboerderij Kortrijk. Die is niet van ons, maar we werken wel samen: onze vzw is opgericht ter ondersteuning van de winkel. Meer weten? Neem dan eens een kijkje op hun eigen website.

Zelf vrijwilliger worden? Neem gerust contact op, of kom eens langs op Lokaalmarkt en spreek ons aan.

Vrijwilligers tijdens een uitstap naar 't Fazantenhof

We werken ook samen met Refu Interim. Dat is geen écht interimkantoor. Ze zoeken vrijwilligerswerk voor mensen die nieuw zijn in België. En brengen zo toffe mensen samen met toffe organisaties. Hun woorden. ;)

We zijn aangesloten bij Voedsel Anders, een groeiende beweging voor agro-ecologie. Agro-ecologie zet in op een ecologisch verantwoorde voedselproductie en duurzaamheid in alle aspecten van de voedselketen. Het verbindt landbouw, natuur, eerlijke handelsrelaties en respect voor de boer.

Het bestuur

Raad van bestuur van onze vzw

Bart Boone
Bart Boone
Voorzitter
Dag Geeraert
Dag Geeraert
Penningmeester
Ilse Bleuzé
Ilse Bleuzé
Vrijwilligersverantwoordelijke
& chef Catering
Luc Dutranoit
Luc Dutranoit
Manusje-van-alles